Skip to main content

Trigion AlarmServiceCentrale bereikt mijlpaal met behalen ISAE 3402 Type I verklaring

Security en Safety Service Trigion heeft in 2019 de ISAE 3402 Type I verklaring behaald onder begeleiding van Risklane. Hiermee laat Trigion zien dat het een solide Internal Control Framework heeft geïmplementeerd en dat de interne processen worden beheerst.

Trigion zorgt er met behulp van de ISAE 3402 rapportage voor dat klanten inzicht hebben in de wijze waarop risico’s en processen beheerst zijn.

Capital Value verkrijgt ISAE 3402 certificering

Utrecht, 18 juli 2016

Capital Value Taxaties heeft het ISAE 3402 Type I certificaat verkregen. Daarmee is Capital Value de eerste taxatieorganisatie die ISAE 3402 heeft geïntegreerd met de richtlijnen van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Vanaf de start heeft Capital Value altijd de hoogste standaard nageleefd qua transparantie en regelgeving. Door het verkrijgen van het certificaat is aantoonbaar vastgelegd dat aan alle voorschriften en eisen die worden gesteld vanuit het NRVT is voldaan.

 

SASconsult adviseert TelecityGroup

TelecityGroup is de meest vooraanstaande neutrale carrier-neutrale datacenter leverancier van Europa. De datacenters van TelecityGroup bieden hoge connectiviteit en beveiligde omgevingen voor IT- en telecomapparatuur, de drijvende kracht achter de digitale economie. Telecity beschikt over clusters datacenters in 12 grote Europese steden. In de datacenters van Telecity komen de netwerken waaruit het Internet bestaat bij elkaar en worden bandbreedte-intensieve applicaties, content en informatie veilig ondergebracht.

EIOPA - ComFrame

Gabriel Bernardino, voorzitter van de EIOPA, heeft begin deze maand in een toespraak zijn wens geuit voor een internationale toezichthoudende en wetgevende instantie voor de verzekeringsmarkt.

Register SAS70

De stichting Corporate Governance is initiatiefnemer van het SASregister. Het SASregister is een openbaar gegevensbestand waarin organisaties die SAS70 gecertificeerd zijn, opgenomen zijn. Het SASregister geeft aandacht aan betrouwbare samenwerkingspartners, biedt een platform aan bedrijven waar zij zich kunnen profileren met een SAS70 certificering en bevordert kennisverspreiding en –ontwikkeling op het gebied van SAS70.

Subscribe to Compliance