Skip to main content

Capital Value verkrijgt ISAE 3402 certificering

Utrecht, 18 juli 2016

Capital Value Taxaties heeft het ISAE 3402 Type I certificaat verkregen. Daarmee is Capital Value de eerste taxatieorganisatie die ISAE 3402 heeft geïntegreerd met de richtlijnen van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Vanaf de start heeft Capital Value altijd de hoogste standaard nageleefd qua transparantie en regelgeving. Door het verkrijgen van het certificaat is aantoonbaar vastgelegd dat aan alle voorschriften en eisen die worden gesteld vanuit het NRVT is voldaan.

 

Fujitsu | ISAE 3402

Fujitsu Infrastructure Services System in Nederland is gecertificeerd volgens de internationale standaard voor uitbesteding ISAE 3402. Met deze certificering toont Fujitsu Nederland aan dat het diensten aanbiedt die voldoen aan internationaal geldende kwaliteits- en veiligheidseisen

SASconsult adviseert TelecityGroup

TelecityGroup is de meest vooraanstaande neutrale carrier-neutrale datacenter leverancier van Europa. De datacenters van TelecityGroup bieden hoge connectiviteit en beveiligde omgevingen voor IT- en telecomapparatuur, de drijvende kracht achter de digitale economie. Telecity beschikt over clusters datacenters in 12 grote Europese steden.

EIOPA - ComFrame

Gabriel Bernardino, voorzitter van de EIOPA, heeft begin deze maand in een toespraak zijn wens geuit voor een internationale toezichthoudende en wetgevende instantie voor de verzekeringsmarkt.

Register SAS70

De stichting Corporate Governance is initiatiefnemer van het SASregister. Het SASregister is een openbaar gegevensbestand waarin organisaties die SAS70 gecertificeerd zijn, opgenomen zijn.
Subscribe to Compliance