Skip to main content

Gavias Slider PENTEST

Penetratietest

Gavias Blockbuider Pentest 1

Bescherm uw gegevens

Penetratietest

Uw organisatie wil niet dat bedrijfskritische informatie naar buiten komt. Gehackt worden kan immers desastreus zijn voor uw organisatie. Om ervoor te zorgen dat je je digitale veiligheid op orde hebt, is een penetratietest een must. Een penetratietest of pentest levert waardevolle inzichten op die uw organisatie kan gebruiken om de informatiebeveiliging te versterken.

 

Met een penetratietest is uw bedrijf beter bestand tegen hackers. U moet er altijd vanuit gaan dat een IT-infrastructuur, applicatie of apparaat lekt. Een pentest levert u verbeteringen op die uw organisatie veiliger maken en risico's verkleinen.

WHITE BOX PENTEST

Vanaf
4.999
 • Uitgevoerd met uitgebreide kennis over de interne structuur
 • Een basis penetratietest
 • Diepgaand onderzoek
 • Uitgebreid inzicht in de beveiligingsstatus
 • Gebaseerd op 3 dagen inclusief rapportages

GREY BOX PENTEST

Vanaf
4.999
 • Uitgevoerd met algemene kennis over de interne structuur
 • Volledige penetratietest
 • Doormiddel van analyse
 • Controles op de meest bekende systeemrisico's
 • Op basis van 3 dagen inclusief rapport

BLACK BOX PENTEST

Vanaf
4.999
 • Uitgevoerd zonder enige kennis van de interne structuur
 • Diepgaand onderzoek - uitgebreide handmatige controles
 • Uitgebreid inzicht in de beveiligingsstatus
 • Geschikt voor allerlei toepassingen/systemen
 • Op basis van 3 dagen inclusief rapport

Uw voordelen

Waarschijnlijk beschermt uw organisatie data of informatie via firewalls, IPS-systemen of virusscanners. Maar kunt u hier volledig op vertrouwen? Hackers zijn onvoorspelbaar en worden steeds innovatiever en creatiever.

 

Als bedrijf ontkom je er niet aan om je beveiligingsmaatregelen hierop aan te passen. Of het nu gaat om bedrijfskritische informatie, financiële transacties, persoonsgegevens of de beschikbaarheid van uw organisatie, u wilt koste wat kost voorkomen dat deze gegevens vrijkomen. Belangrijkste redenen om uw systemen te laten testen zijn:

 

1. BEHEER VEILIGHEIDSRISICO'S

Beheer uw beveiligingsrisico's. Elke organisatie is eigenaar van gegevens, maar u wilt niet dat uw gegevens algemeen beschikbaar komen.

 

2. BLIJF EEN STAP VOOR

Blijf hackers een stap voor (proactieve beveiliging). Hackers zijn tegenwoordig niet alleen individuen, het zijn hele organisaties. Ze hebben meer kracht dan u verwacht.

 

3. BEVORDERING VAN UW NALEVINGSKADER

Maak pentesten onderdeel van uw nalevingskader en bevorder uw naleving van ISAE 3402SOC 2 en/of ISO 27001. Ervoor zorgen dat uw klanten u echt kunnen vertrouwen.


Het proces

 

 

STAP 1

SCAN

Samen met u bepalen we het doel en de reikwijdte van de penetratietest. We verzamelen informatie over de applicatie of het netwerk en scannen de applicatie of het netwerk op de meest recente en actuele kwetsbaarheden. We zoeken uit wat de kansen en bedreigingen van veiligheid zijn.

STAP 2

ANALYSEREN

De penetratietesters proberen handmatig dieper in de applicatie of het netwerk door te dringen. Staan er nog deuren open? En zo ja, welke informatie kan hier worden verstrekt? Zijn er exploits (bekende kwetsbaarheden) voor het betreffende systeem? Alle verzamelde informatie wordt vervolgens geanalyseerd en verwerkt tot een professioneel rapport.

STAP 3

VERBETERINGEN VERWERKEN

Uw organisatie ontvangt een rapportage met daarin de uitgevoerde werkzaamheden en onze resultaten. Wij hebben veel ervaring waardoor wij u van het beste advies kunnen voorzien. Op basis van het rapport bespreken we samen de verbeterpunten.

 

Na de verwerking van de pentestresultaten kunnen we een hertest uitvoeren om er zeker van te zijn dat eventuele problemen zijn opgelost. Er worden vaker hertests uitgevoerd zodat uw organisatie de zekerheid heeft dat beveiligingsrisico's ook daadwerkelijk worden gemitigeerd.

Bereid u voor op de uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging.

Waarom wachten met het beveiligen van uw organisatie?