Skip to main content

Gavias Slider Slider Over Risklane

OVER RISKLANE

Onze visie

 

Wij geloven in de kracht van eenvoud. Implementatie van een standaard zoals ISAE 3402 niet onnodig ingewikkeld maken, duidelijke afspraken over doorlooptijd en kosten. Leonardo da Vinci zei in 1504 al, 'Simplicity is the ultimate sophistication'. Wij gaan daarom bij onze aanpak uit van de bestaande structuur en stemmen de nieuwe inrichting van uw interne beheersing af op de best practice en de relevante standaard; simpel en doeltreffend.  

Advanced Technologies
80%
Production Capacity
95%
Utilization Rate
75%
Customer Satisfaction
99%

Waarom doen wij dit zo?

De structuur van de meeste organisaties is goed doordacht, doorontwikkeld en wij kunnen als externe adviseur u verder helpen door de bestaande processen aan te passen aan de ISAE 3402 standaard en onze best practice. Hierbij zoeken wij in overleg met u naar pragmatische oplossingen voor bijvoorbeeld functiescheidingen of vastlegging van maatregelen. Dit doen wij door te kijken naar uw systemen, werkprocessen en vooral ook goed te luisteren naar uw medewerkers. Door deze pragmatische- en gestructureerde aanpak houdt u overzicht, realiseert u snel resultaat en houdt u kosten onder controle.

Toegevoegde waarde

Over deze kosten en de doorlooptijd maken wij duidelijke afspraken met u. Wij zien corporate governance, interne beheersing en ISAE 3402 niet als een rigide stelsel van maatregelen waaraan de organisatie zich moet houden, maar als middel om organisatiedoelstellingen te realiseren, transparantie te verbeteren en processen effectiever in te richten. Door deze visie op corporate governance kunnen wij daadwerkelijk een toegevoegde waarde leveren bij de realisatie van verbetering van de organisatie van onze opdrachtgevers. Wij hebben diverse van onze opdrachtgevers op deze wijze ondersteund bij het toetreden naar nieuwe markten, het kwalificeren voor aanbestedingen en het professionaliseren van de organisatie.

Wij streven altijd naar het leveren van de hoogste kwaliteit aan onze klanten. Wij vinden dat wij kwaliteit hebben geleverd, wanneer alle doelstellingen van onze klanten worden behaald en onze opdrachtgevers voldoen aan alle gestelde eisen.

263
Satisfied customers
5
Top 5 ISAE 3402
15+
Years of experience
6
Active countries