Skip to main content

Gavias Slider Slider ControlReports

ControlReportS
IMPLEMENTATIE EFFECTIEF EN BETAALBAAR; WAAR EN WANEER JE WILT
 

 

ControlReports1

CONTROL REPORTS

Risklane biedt met de applicatie ControlReports de mogelijkhied aan organisaties om zelfstandig diverse governance, risk en compliance standaarden te implementeren binnen de organisatie. ControlReports is gebaseerd op de laatste best practises in de markt op het gebied van risico management en informatiebeveiliging.

Licenties zijn nu verkrijgbaar voor ISAE 3402 | SOC 1 , ISAE 3000 | SOC 2 , ISO 27001 en ISO 9001 .

 

 

Meer weten over ControlReports?

Neem contact op met een van onze consultants!

ControlReports | Cloud Reporting Tool

ControlReports is een Cloud Reporting Tool, waarin best practices op het gebied van risk management en interne beheersing zijn opgenomen. ControlReports werkt door middel van vraaggestuurde templates, waarin procesbeschrijvingen en beheersmaatregelen online beschreven en aangepast kunnen worden aan de bedrijfssituatie. Met ControlReports kan een risk management framework betaalbaar, effectief, ingericht en verbeterd worden. Een ControlReports licentie is als Software-as-a-Service (SaaS) gedurende een periode van maximaal een jaar beschikbaar voor het opstellen van één ISAE 3402 rapportage (éénmalige licentie).

Professioneel

Met ControlReports bepaalt u zelf de reikwijdte van de rapportage. ControlReports bevat verschillende best practices voor de inrichting van de General IT Controls (GITC’s), een risk management framework of een informatiebeveiligingsbeleid. Deze best practices zijn gebaseerd op frameworks zoals COSO 2013/2017, ISO 31000, CoBiT5 of de Trust Services Criteria. Deze frameworks worden door uw huidige en toekomstige opdrachtgevers gezien als gedegen en best practice​​​​.

Kostenbesparend

Door gebruikt de maken van ControlReports ontvangt u een professionele ISAE 3402, ISAE 3000 of ISO 27001 (ISMS) rapportage die door uw opdrachtgevers ook als zodanig herkend zal worden. Daarnaast wordt een besparing gerealiseerd ten opzichte van een regulier implementatietraject, waarbij u ondersteund wordt door de consultants van Risklane. Uiteraard kunnen onze consultants u altijd ondersteunen en binnen elke fase van de implementatie. 

Step-by-step

Workflow

ControlReports helpt bij het opstellen van het control framework, het analyseren van risico's en het ontwerpen van individuele controles.

 

De gestructureerde workflow bestaat uit een stapsgewijze aanpak met richtlijnen voor het opstellen van het rapport, voorbeelden en illustraties om de vereisten te begrijpen en de processen effectief te analyseren.

 

De stapsgewijze benadering bestaat uit een beheerfase, risicokaderfase en de rapportagefase die resulteert in de vereiste documentatie voor elke norm.

 

Met ControlReports heeft u een oplossing die de beste in zijn soort is en op de markt is bewezen. Daarnaast, leveren wij professionele, eenvoudig te implementeren risicokaders, gestructureerde procedures, resulterend in effectief risicobeheer.