Skip to main content

Gavias Slider Slider Werken bij Risklane

WERKEN BIJ RISKLANE

Werken bij

WERKEN BIJ RISKLANE

Risklane is een succesvol, vooruitstrevend en snel groeiend bedrijf dat organisaties ondersteunt bij het verbeteren van risicomanagement en interne beheersing. We bouwen een bedrijf rond het idee dat werk een uitdaging moet zijn en dat de uitdaging leuk moet zijn. Wat ons het meest intrigeert is een geweldig idee dat echt een verschil in de praktijk maakt.

 

Zie vacatures onderin.

Het Risklane team

Ons team is enthousiast, collegiaal en gericht op groei van onszelf en onze opdrachtgevers. Wij vinden het fantastisch om niet alleen onze opdrachtgevers tevreden te stellen, maar ook daadwerkelijk een bijdrage te leveren aan het succes van onze opdrachtgevers.

 

Waar we werken

Onze werkomgeving in Utrecht is stimulerend, onze lunches zijn gezellig en één keer per maand hebben we een ‘coffee croissant’-sessie, waarbij we elkaar bijpraten en ideeën delen. We stimuleren sport en doen dat graag in teamverband. Wij komen voor elkaar op en stimuleren elkaar, hierdoor realiseren wij duurzame resultaten.

 

Bij Risklane werk je met alle disciplines om je heen. Letterlijk. Geen kamertjes of afdelingen, maar samen in een inspirerende omgeving met alle ruimte om je ambities te verwezenlijken. 

Wij zijn zuinig op ons team. Daarom is onze selectieprocedure intensief, een assessment van GITP kan onderdeel uitmaken van de procedure. Wij kijken zowel naar wat je kan (professioneel) als wie je bent (persoonlijk). Het laatste vinden wij misschien nog wel het belangrijkste. Zowel ons management development traject, al onze regelingen (inclusief variabele beloning) zijn erop gericht om je te laten groeien en mee te laten delen in ons succes.

Wij ondersteunen mensen en organisaties bij hun ontwikkeling op een professionele- ondernemende- en persoonlijke wijze. Wij streven naar continue groei, zowel van onze klanten als van onszelf. Kennisontwikkeling, innerlijke kracht en integriteit zijn onze drijfveren. Dat zijn onze kernwaarden en overtuigingen. Wij adviseren onze klanten bij de implementatie van ISAE 3402, het inrichten van het volledige interne beheersingsysteem en governance.

Deze overtuigingen delen wij allemaal binnen Risklane. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Willen groeien. Heb jij de drang om het morgen weer beter te doen? En te blijven leren? Dan wil jij waarschijnlijk werken met mensen die er net zo over denken.

Openstaande vacatures, solliciteer nu!

Vacature traineeship risk management

Vacature werkstudent auditor

Vacature Project Manager

Vacature Sales Executive

Vacature Marketing Specialist

Vacature officemanager

(Online) marketing & communicatie medewerker

Vacature Administratief Talent

Vacature Assurance Manager RA

263
Tevreden klanten
1299
Best practices
22
Jaren of ervaring
6
Actieve landen