(online) Marketing & Communicatie medewerker

De functie

Als (online) Marketing & Communicatie medewerker bestaat jouw functie uit het verder vormgeven van onze marketing. Wij geloven in het goede wat de informatierevolutie brengt; optimaal gebruik maken van technologie en slim combineren met marketingconcepten. Ons team is enthousiast, collegiaal en gericht op groei. We bouwen een bedrijf rond het idee dat werk stimulerend en leuk moet zijn. Wij vinden het fantastisch als we verwachtingen van klanten overtreffen en zelf ook groeien in dit proces.

Je werkt als (online) Marketing & Communicatie medewerker aan websites, tooling, social media en reclame materiaal. Je bent scherp op onze SEO (positie in Google) en weet cross media tools slim in te zetten. Je verbetert de marktpositie van onze e-learning producten en leeromgeving (LMS). Daarnaast ondersteun je bij de verkoop van producten en diensten aan ondernemingen en individuele cursisten. Constitute bedient de top-100 van Nederland, maar toch wil jij zelf ook meer. Je bedenkt marketingconcepten en guerrilla acties om onze producten en diensten zowel online als offline vindbaar én aantrekkelijk te maken.

team

Je combineert SEO met usability en weet de kennis in onze organisatie te vertalen naar begrijpelijke proposities. Je doet ervaring op in onze 'business', afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt zoals fintech, cloud services en machine learning. Wat dat is, leren we je allemaal!

'WAT ONS INTRIGEERT IS EEN GEWELDIG IDEE DAT ECHT EEN VERSCHIL MAAKT'

Over ons

Je werkt gecombineerd voor drie organisaties; Risklane, Constitute en Conclude.

- Risklane adviseert zowel grote multinationals als startups over risicomanagement, procesverbeteringen en corporate governance. Marktleider in Nederland op het gebied van outsourcing assurance (ISAE 3000).

- Constitute is een vooruitstrevend trainingsinstituut met een disruptive view op leren. Door combinatie van offline met online learning, deelnemers ontwikkelen en ‘in hun kracht zetten’.

- Conclude is een assurance organisatie die activiteiten uitvoert op het gebied van risico management, structured finance en accountantscontrole. Een belangrijk deel van de cloud service en datacenter providers in Nederland, de UK en Frankrijk zijn klant bij Conclude.

Hoe wij jou graag zien

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Uitstekende schrijfvaardigheid en creativiteit is hierbij echt een must!
 • Je studeert in de richting van marketing & communicatie of je hebt net een HBO of WO diploma behaald.
 • Je bent sociaal, proactief, enthousiast en gedreven.
 • Je bent op de hoogte van laatste online ontwikkelingen en geïnteresseerd in e-commerce.
 • Je hebt een commerciële instelling en bent resultaatgericht.
 • Je bent zorgvuldig, krijgt kriebels van spelfouten en bent kwaliteitsbewust.
 • Ervaring met het onderhouden van websites (Drupal), PHP en HTML, Google Adwords Analytics, Photoshop en/of webdesign is een absolute pré.

Wat wij bieden

Houd jij van zelfstandig zaken oppakken en ben je goed in kansen creëren en verzilveren? Dan kun je rekenen op een veelzijdige job binnen een leuk team in een dynamische werkomgeving. Je ontvangt een marktconform salaris, afhankelijk van je uren. Uiteraard krijg je goede begeleiding en voldoende ruimte om je eigen creativiteit te laten zien. Ook zijn er regelmatig leuke uitjes waarbij je jouw collega’s beter kunt leren kennen.

Jouw perspectief

Als (online) Marketing & Communicatie medewerker richt je je voornamelijk op de marketing van producten en diensten. Dat betekent dat je een marketeer in ‘hart en ziel’ bent, creatieve en unieke concepten kunt bedenken, vormgeven en uitvoeren. Je bent professioneel maar ook 'soepel' in je communicatie. Je werkt nauwgezet en bent een goede planner. Naast je eigen creativiteit en concepten kan je de creatieve hersenspinsels van je leidinggevende vertalen naar concrete taken en deze uitvoeren.

Je takenpakket bestaat onder andere uit:

 • Teksten schrijven voor mailings, de website, nieuwsbrieven, brochures en blogs;
 • Websites onderhouden (teksten herschrijven, programmeren, beeldmateriaal selecteren, bewerken en plaatsen, etc.);
 • Ideeën aandragen om onze online marketing te blijven verbeteren;
 • Social media beheren en nieuwe content aandragen;
 • Acties bedenken, uitwerken en uitvoeren om nieuwe klanten binnen te halen;
 • Ondersteuning bieden bij de verkoop van onze producten en diensten. Je weet hoe je mensen enthousiast kunt maken voor ons product.

Reageren?

Stuur jouw CV met onderbouwde motivatiebrief uiterlijk 15 maart 2019 ter attentie van mevrouw S. Wirtz naar hr@risklane.com of neem contact met ons op via 030 2800888.