Excellence Consultant

Risk management is onze core business. Wij adviseren grote multinationals en startups over risicomanagement, procesverbeteringen en security. Op basis van onze vooruitstrevende visie helpen onze Excellence Consultants organisaties verder te groeien en excelleren. In een zelfsturend team werk jij voor diverse opdrachtgevers in Nederland, maar ook internationaal, in Londen en Parijs.

Ben jij gedreven en resultaatgericht?
Ben je toe aan een uitdagend leertraject?
Wil jij organisaties helpen verbeteren?
En houd jij ervan om in het diepe te springen?
Solliciteer dan nu bij Risklane naar een plek binnen ons traineeship.

Je adviseert en voert audits uit bij innovatieve organisaties zoals Fujitsu, Robeco of bij een snel groeiende startup. Je adviseert vermogensbeheerders, Cloud Service Providers, software en app ontwikkelaars over risk management. Wat dit inhoudt gaan wij jou leren, zodat jij ook één van de beste risk professionals van Nederland wordt.

Jouw uitdaging en ontwikkeling

Risk management is onze core business. Wij adviseren grote multinationals en startups over risicomanagement en procesverbeteringen. Op basis van onze vooruitstrevende visie helpen onze Excellence Consultants organisaties verder te groeien en excelleren.

In een zelfsturend team werk jij voor diverse opdrachtgevers in Nederland, maar bijvoorbeeld ook bij klanten in Londen en Parijs. Je adviseert en voert audits uit bij innovatieve organisaties zoals Fujitsu, Robeco of bij een snel groeiende startup. Je adviseert vermogensbeheerders, Cloud Service Providers, software en app ontwikkelaars over risk management. Wat dit inhoudt gaan wij jou leren, zodat jij ook één van de beste risk professionals van Nederland wordt.

Internationale opdrachtgevers

ISAE 3402 GITC

Je krijgt direct eigen verantwoordelijkheden en leert daarom heel snel. Daarnaast ga je aan de slag met diverse opleidingen die bijdragen aan jouw specialisatie. Je leert om organisaties snel te doorgronden, je leert alles over de cloud en over proces excellence. Dat doe je uiteraard niet alleen.

Jouw team

Je werkt in een enthousiast team, maar je werkt soms ook zelfstandig. Je collega´s zijn er om mee te sparren, van te leren en om stoom af te blazen. Je hebt ook een persoonlijke ervaren coach die jou helpt met jouw ontwikkeling. Je ziet er elkaar bij klanten, op kantoor en bij de diverse team meetings en events. Collega´s die in ieder geval een ding gemeen hebben en dat is de ambitie om te blijven leren en organisaties verder te professionaliseren.

Wat wij van je verwachten

Je beschikt over een HBO of WO diploma (bedrijfseconomisch is pre)
Je hebt bij voorkeur al een jaar werkervaring opgedaan
Je bent analytisch sterk
Je kunt goed omgaan met verschillende mensen
Je leert snel, durft te vragen en bent een echte teamplayer
Je schrijft professionele Nederlands- en Engelstalige rapporten

Wat wij bieden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Een leaseregeling of mobiliteitsregeling
Een contract voor 40 uur per week (32 of 36 uur is bespreekbaar)
Een jaarlijks event, leuke borrels, lunches en sportieve activiteiten
Een ondernemende en stimulerende cultuur met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Reageren?

Stuur uiterlijk voor 15 mei 2019 jouw CV met onderbouwde motivatiebrief ter attentie van mevrouw S. Wirtz naar hr@risklane.com of neem contact met ons op via 030 2800888.