Skip to main content

Gavias Slider Vacature Trainee Consultant

Traineeship risk management

Gavias Blockbuider Vacature

Traineeship risk management 

 

Functieomschrijving


Wij adviseren grote multinationals en startups over risicomanagement, procesverbeteringen en security. Op basis van onze vooruitstrevende visie helpen onze consultants organisaties verder te groeien en excelleren. In een team werk jij voor diverse opdrachtgevers in Nederland, maar ook internationaal, zoals in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Japan en Denemarken.

- Ben jij gedreven en resultaatgericht?
- Ben jij toe aan een uitdagend leertraject?
- Wil jij organisaties helpen verbeteren?
En houd 
jij ervan om in het diepe te springen? Solliciteer dan nu bij Risklane naar een plek binnen ons traineeship!

Je adviseert en voert audits uit bij innovatieve organisaties, van gerenommeerde organisaties zoals Fujitsu en Cushman & Wakefield tot snel groeiende startups. Je adviseert cloud service providers, software en app ontwikkelaars, financiële instellingen en taxateurs over risk management. Wat dit inhoudt gaan wij jou leren, zodat jij ook één van de beste risk professionals van Nederland wordt.

 

Jouw uitdaging en ontwikkeling


Je krijgt direct eigen verantwoordelijkheden en leert daarom heel snel. Daarnaast ga je aan de slag met diverse opleidingen die bijdragen aan jouw specialisatie. Hierdoor leer je verschillende soorten organisaties snel te doorgronden en risico assessments uit te voeren.

Binnen het 3 jarige Risklane Academy traject word je opgeleid tot expert op het gebied van risk management. Gedurende het eerste jaar ben je bezig met kennisontwikkeling op het gebied van risk management en standaarden, maar ook praktische skills als projectmanagement en gesprekstechnieken. Deze skills breng je direct in de praktijk bij klanten. Eerst als teamlid, maar al snel leid jij je eigen projecten.

Nadat je het eerste jaar succesvol hebt afgerond heb je alle kennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan in het veld van risk management, maar ben je waarschijnlijk nog geen expert. Hier ga je in het tweede en derde jaar van het Risklane Academy traject verder aan werken. Centraal staan hierin jouw eigen interesses en ambities. Onder het motto “Become the architect of your own future” bepaal jij op welke gebieden jij je gaat specialiseren. Daarnaast zorg jij samen met jouw persoonlijke coach ervoor dat dit een succes wordt.

Jouw team
Je werkt in een enthousiast team, waarbinnen je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. Eerst zal je meegenomen worden als teamlid maar al snel zal je als project lead een team aansturen. Je collega´s zijn er om mee te sparren, van te leren en om stoom af te blazen. Je hebt ook een persoonlijke coach die jou helpt met jouw ontwikkeling. Collega´s hebben in ieder geval één ding gemeen en dat is de ambitie om te blijven leren en organisaties verder te professionaliseren.

 

Wat wij van je verwachten


 • Je beschikt over een HBO-bachelor of WO diploma (accountancy, bedrijfseconomisch, security, veiligheidskunde of IT is een pré)
  - Je hebt bij voorkeur al een jaar werkervaring opgedaan
  - Je bent analytisch sterk
  - Je kunt goed omgaan met verschillende mensen
  - Je bent proactief en neemt initiatief
  - Je leert snel, durft te vragen en bent een echte teamplayer
  - Je schrijft professionele Nederlands- en Engelstalige rapporten

 

Wat wij bieden


 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  - Lease- of mobiliteitsregeling
  - Jaarcontract voor 40 uur per week (minimaal 32 uur)
  - Events, zoals leuke borrels, lunches, sportieve activiteiten en wintersportreis
  - Een ondernemende en stimulerende cultuur met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

 

Reageren?

Stuur jouw CV met onderbouwde motivatiebrief ter attentie van de mevr. S. Leeuwis  naar recruitment@risklane.com.