Skip to main content

Gavias Slider Vacature Sales Executive

Vacature Sales Executive

Gavias Blockbuider Vacature Sales Executive

Sales Executive (doorgroei naar Sales Manager)

Zoek jij een nieuwe salesuitdaging en kan jij ons helpen om de nummer één te worden in Europa? Deins je er niet voor terug om internationaal te werken, en is het maken van een nieuwe deal jouw drijvende factor? Dan ben jij de Sales Executive die wij zoeken!

 

Risklane is een snelgroeiende organisatie die topbedrijven in Europa adviseert over cybersecurity, risicomanagement en verbetering van processen. Op basis van onze vooruitstrevende visie helpen onze consultants organisaties echt verder te groeien en te excelleren. Je bent hierbij als Sales Executive dé onmisbare schakel binnen de organisatie.

 

-          Ben je altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen?

-          Ben je makkelijk in de omgang en op zoek naar een enthousiast en professioneel team?

-          Ben je toe aan een nieuwe uitdaging waarin je jezelf echt ontwikkelt?  

-          Solliciteer dan nu bij Risklane voor de functie Sales Executive!

 

Als Sales Executive zorg je, zowel bij nieuwe prospects als bestaande klanten, voor het klantcontact, het opstellen van proposals, werk je jouw accounts bij in Hubspot, maar optimaliseer je ook onze salesprocessen. Omdat jouw drive een nieuwe deal is, bestaat jouw toekomstige salaris uit een vast deel en een variabel deel, waarbij bonussen op maandelijkse basis direct met je salaris worden uitgekeerd.

Jouw perspectief

Binnen deze rol heb je de mogelijkheid om jouw visie op sales te ontwikkelen en heb je de vrijheid om als je doorgroeit met een goed onderbouwd plan een professioneel sales team op te bouwen binnen Europa. Wij begeleiden jou uiteraard om ervoor te zorgen dat jij die professional wordt die alles weet over onze diensten.

 

Over ons

Risklane is een adviesorganisatie met kantoren in Utrecht en London. Sinds vijf jaar zijn wij actief onze services buiten Nederland aan het uitbreiden en hebben we de ambitie om komende 2 jaar te groeien van 25 naar 50 medewerkers. En dat kunnen wij niet zonder jou!

 

Binnen de organisatie is een betrokken, enthousiaste cultuur en een platte organisatiestructuur. Er wordt veel aandacht besteed aan een prettige werkomgeving en een gezonde privé-werk balans. Wij zijn zuinig op onze mensen en dus ook op jou!

 

Wij waarderen betrokkenheid bij de bedrijfsvoering en streven naar continue verbetering. Een proactieve houding, denken in oplossingen en ambitie zijn eigenschappen die hieraan bijdragen. Je bent als Sales Executive dan ook vrij om jouw ideeën over dé beste aanpak verder uit te werken. Sluit dit aan bij jouw plannen en ambities? Kom dan eens bij ons langs voor een kennismakingsgesprek, wij vertellen je graag meer!

 

Wat bieden wij?

-          Uitstekende arbeidsvoorwaarden

-          Een lease- of mobiliteitsregeling

-          Een opleidingsprogramma en opleidingsbudget

-          Mogelijkheid tot het werken in een internationale omgeving

-          Een contract voor 40 uur per week (32 of 36 uur is bespreekbaar)

-          Veel events, zoals leuke borrels, lunches, sportieve activiteiten en jaarlijks een wintersport

-          Een ondernemende en stimulerende cultuur met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

 

Wie ben jij? 

Om snel van start te kunnen gaan, heb je minimaal een hbo-bachelor behaald. Daarnaast heb je minimaal één tot drie jaar relevante werkervaring en beheers jij de Nederlandse- en Engelse taal uitstekend (schriftelijk en mondeling).

 

Je bent een klantgerichte en accurate professional die aanpakt, oplossingsgericht werkt en altijd op zoek is naar nieuwe mogelijkheden. Zowel bij nieuwe als bestaande klanten. Natuurlijk ben je communicatief sterk, schakel je makkelijk met mensen op diverse niveaus en heb je aantoonbare affiniteit met sales.

 

Reageren

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv ter attentie van mevr. S. Leeuwis  naar recruitment@risklane.com.