Skip to main content

Gavias Slider Vacature Project Manager

Vacature Project Manager

Gavias Blockbuider Vacature Project Manager

Project Manager | Utrecht |Fulltime 

Functieomschrijving

Wij adviseren grote multinationals en startups over risicomanagement, procesverbeteringen en security op het gebied van outsourcing. Op basis van onze vooruitstrevende visie helpen onze consultants organisaties verder te groeien en excelleren. Als projectmanager werk jij voor diverse opdrachtgevers in Nederland, maar ook internationaal, zoals in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Japan en Denemarken. 

 

     - Is het managen van projecten jou op het lijf geschreven? 

     - Ben je toe aan een nieuwe uitdaging waarin je jezelf kan ontwikkelen? 

     - Krijg je energie van het verbeteren van processen en het werken met mensen? 

     - Solliciteer dan nu bij Risklane voor de functie projectmanager! 

 

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoeren en afronding van onze projecten. De projecten worden vaak gelijktijdig uitgevoerd, waardoor je continu meerdere projecten naast elkaar managet. Je weet dan ook goed meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden. Je geeft hierbij leiding aan project teams in wisselende samenstelling en bent het eerste contactpunt voor jouw klanten. 

 

Over ons

Risklane is een accountants- en advieskantoor in Utrecht en London. Sinds vijf jaar zijn wij actief onze services buiten Nederland aan het uitbreiden. Hiervoor hebben we de ambitie om komende jaren van ongeveer 25 man te groeien naar 50 man. 

 

Binnen de organisatie heerst een betrokken cultuur en een platte organisatiestructuur. Er wordt veel aandacht besteed aan een prettige werkomgeving en een gezonde privé-werk balans. 

 

Wij waarderen betrokkenheid bij de bedrijfsvoering en streven naar continue verbetering. Een proactieve houding en denken in oplossingen zijn competenties die hieraan bijdragen. Sluit dit aan bij jouw ambities? Kom dan eens bij ons langs voor een kennismakingsgesprek, wij vertellen je graag meer hierover! 

 

Wie ben jij? 

Om van start te kunnen gaan, heb je minimaal een hbo-bachelor behaald. Daarnaast heb je minimaal drie jaar relevante werkervaring en beheers jij de Nederlandse- en Engelse taal uitstekend (schriftelijk en mondeling). Je bent in staat om zelfstandig een team te leiden en projecten te overzien. Verder sta je stevig in je schoenen, bent doortastend, communicatief vaardig en ook organiseren gaat je goed af. 

 

Jouw perspectief

Als projectmanager breng je de door jou opgedane ervaring direct in de praktijk. Om jouw ontwikkeling te stimuleren, bieden wij een opleidingsprogramma aan (Risklane Academy), waarbij we jou aan de hand van interne en externe trainingen alle benodigde vaardigheden bijbrengen. Daarnaast ben je ook vrij om je verder te specialiseren. Middels een opleidingsbudget en een persoonlijke coach stellen wij jou instaat om architect te zijn van je eigen toekomst en ontwikkeling. 

 

Jouw uitdaging ligt in het managen van projecten en daarbij te sturen op efficiëntie, kwaliteit, en uitstekende klantervaring. Verder liggen er mogelijkheden om je bezig te houden met new business, uitbreiding van dienstverlening, adviestrajecten en kennisontwikkeling. 

 

Jouw team 

Je werkt in een enthousiast team, waarbinnen je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. Je collega´s zijn er om mee te sparren, van te leren en om stoom af te blazen. Je ziet elkaar bij klanten, op kantoor en bij de diverse team meetings en events. Collega´s die in ieder geval één ding gemeen hebben en dat is de ambitie om te blijven leren en organisaties verder te professionaliseren. 

  

Wat wij bieden 

     - Uitstekende arbeidsvoorwaarden 

     - Een lease- of mobiliteitsregeling 

     - Een opleidingsprogramma en opleidingsbudget 

     - Mogelijkheid tot het werken op internationale opdrachten 

     - Een contract voor 40 uur per week (32 of 36 uur is bespreekbaar) 

     - Een salaris dat past bij de kennis en ervaring die jij meebrengt (2.600 - 4.000 euro bruto per jaar); 

     - Veel events, zoals leuke borrels, lunches, sportieve activiteiten en wintersport 

     - Een ondernemende en stimulerende cultuur met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 

 

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd 

 

Reageren? 

Stuur jouw CV met onderbouwde motivatiebrief ter attentie van mevr. S. Leeuwis  naar recruitment@risklane.com