Skip to main content

Gavias Slider Vacature Marketing & Communicatie

(Online) Marketing & Communicatie Medewerker - Utrecht – parttime

Gavias Blockbuider Vacature Marketing en Communicatie

(Online) Marketing & Communicatie Medewerker | Utrecht | parttime

De functie 

Als (Online) Marketing & Communicatie medewerker bestaat jouw functie uit het verder vormgeven van onze internationale (online) marketing. Je werkt aan onze websites, tooling, social media en reclamemateriaal. Je zet onze e-learning leeromgeving en LMS goed in de markt. Daarnaast ondersteun je bij de verkoop van producten en diensten aan ondernemingen en particulieren. Ook bedenk je marketingconcepten en promotieacties om onze producten en diensten zowel online als offline vindbaar én aantrekkelijk te maken. Je doet ervaring op in onze 'business', afgestemd op ontwikkelingen in de markt zoals fintech, cloud services en machine learning. Wat dat is leren we je allemaal! 

 

Over ons 

Je werkt voor vier organisaties onder één dak; Risklane, Certicus, Constitute (merknaam: Stepmile) en Conclude Accountants. 

Risklane adviseert zowel grote multinationals als startups over risicomanagement, procesverbeteringen en corporate governance. 

Constitute is een succesvol en vooruitstrevend bedrijf dat online en maatwerk trainingen verzorgt op het gebied van financiën, governance en persoonlijke ontwikkeling. 

Certicus is een certificeringsorganisatie voor ISO 27001 en ISO 9001 standaarden. 

Conclude accountants is een assurance organisatie die naast de standaard werkzaamheden activiteiten uitvoert op het gebied van risico management, structured finance en accountantscontrole. Daarnaast certificeert Conclude ieder jaar verschillende datacenters en cloud services providers volgens de internationale standaard. 

 

WAT ONS INTRIGEERT IS EEN GEWELDIG IDEE DAT ECHT EEN VERSCHIL MAAKT 

Wij geloven in het goede wat de informatierevolutie ons brengt; optimaal gebruik maken van technologie en weten deze slim te combineren met marketingconcepten. Ons team is enthousiast, collegiaal en gericht op groei. We bouwen een bedrijf rond het idee dat werk vooral uitdagend en leuk moet zijn. Wij vinden het fantastisch als onze klanten tevreden zijn en zelf groeien door onze diensten. Daarnaast is onze werkomgeving in Utrecht stimulerend, onze lunches gezellig en hebben we regelmatig events, zoals wakeboarden, karten en klimmen. 

 

Jouw perspectief 

Als Marketing & Communicatie medewerker richt je je voornamelijk op het vermarkten van de producten en diensten van Risklane, Constitute, Certicus en Conclude. Dat betekent dat je een echte marketeer bent, creatieve en unieke concepten kunt bedenken en uitvoeren. Je bent professioneel maar ook 'soepel' in je communicatie. Je werkt nauwgezet en bent een goede planner. Je takenpakket bestaat onder andere uit: 

      - Websites onderhouden (SEO, linkbuilding, teksten herschrijven, programmeren, beeldmateriaal selecteren, bewerken en plaatsen, etc.); 

      - Teksten schrijven voor mailings, de website, nieuwsbrieven, brochures en blogs; 

      - Ideeën aandragen om onze online marketing te blijven verbeteren; 

      - Social media beheren en nieuwe content aandragen; 

      - Acties bedenken, uitwerken en uitvoeren om nieuwe klanten binnen te halen; 

      - Ondersteuning bieden bij de verkoop van onze producten en diensten. Je weet hoe je mensen enthousiast kunt maken voor ons product/dienst. 

 

Hoe wij jou graag zien 

 

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Uitstekende schrijfvaardigheid en creativiteit is hierbij echt een must!  

  • Je volgt of hebt reeds een diploma behaald voor een HBO of WO studie gericht op marketing en/of communicatie en/of je hebt 1 tot 5 jaar relevante werkervaring. 

  • Je bent sociaal, proactief, enthousiast en gedreven. 

  • Je bent representatief, hebt een commerciële instelling en bent resultaatgericht. 

  • Je bent zorgvuldig, hebt oog voor detail, krijgt kriebels van spelfouten en bent kwaliteitsbewust. 

  • Je bent op de hoogte van laatste online ontwikkelingen en geïnteresseerd in e-commerce. 

  • Ervaring met het onderhouden van websites (Drupal), PHP en HTML, Google Adwords & Analytics, Photoshop en/of webdesign is een absolute pré. 

 

Wat wij bieden 

Houd jij van zelfstandig zaken oppakken en ben je goed in kansen creëren en verzilveren? Dan kun je rekenen op een veelzijdige job binnen een leuk team in een dynamische werkomgeving. Je ontvangt een marktconform salaris, afhankelijk van je uren. Uiteraard krijg je goede begeleiding en voldoende ruimte om je eigen creativiteit te laten zien. Ook zijn er regelmatig events waarbij je jouw collega’s beter kunt leren kennen. 

 

Reageren 

Stuur jouw CV met onderbouwde motivatiebrief ter attentie van mevrouw S. Leeuwis  recruitment@risklane.com