Skip to main content

Gavias Blockbuider Vacature Flex Medewerker

Trainee Consultant 

 

Risicomanagement is onze core business. Wij adviseren grote multinationals en startups over risicomanagement, procesverbeteringen en security. Op basis van onze vooruitstrevende visie helpen onze consultants organisaties verder te groeien en excelleren. In een zelfsturend team werk jij voor diverse opdrachtgevers in Nederland, maar ook internationaal (Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Japan, Denemarken). 

 

Je adviseert en voert audits uit bij innovatieve organisaties, van gerenommeerde organisaties zoals Fujitsu en Cushman & Wakefield of bij snel groeiende startups. Je adviseert vermogensbeheerders, taxateurs, Cloud Service Providers en software en app ontwikkelaars over risicomanagement. Wat dit inhoudt gaan wij jou leren, zodat jij ook één van de beste risk professionals van Nederland wordt. 

 

Functie omschrijving 

Vanaf het moment dat je start als academische parttimer, maak je deel uit van een team dat bestaat uit meerdere parttimers, fulltimers en een coach. Met je team word je ingezet bij verschillende klanten en draai je zo mee in verschillende projecten. Je zult zo snel mogelijk een beeld krijgen van alle services die wij als bedrijf bieden. 

 

Er wordt van je verwacht dat je gemiddeld 2 dagen per week beschikbaar bent (het liefst vijf dagen per week, echter als een goede student minder dagen beschikbaar is hoeft dat geen probleem te zijn). Je zult beginnen met het uitvoeren van assisterende werkzaamheden. Wij stimuleren snelle groei en je zal snel meer verantwoordelijkheid krijgen. Al snel voer je werkzaamheden uit van een junior consultant. 

 

Wij behalen onze resultaten veelal in samenwerking met de klant. Dit betekent dan ook dat je je werkzaamheden zo veel mogelijk op locatie uitvoert (in verband met corona kan dit op dit moment veel remote plaatsvinden). Hierdoor zijn sociale capaciteiten alsmede representativiteit een must. 

 

Vanuit Risklane wordt ook een Young Professional Program georganiseerd. Dit programma bestaat uit het actief bijwonen van trainingen, presentaties en workshops. Ontwikkeling van jouw capaciteiten zoals projectmanagement, leiderschap en communicatie staan centraal. 

 

Heb jij de drang om het morgen weer beter te doen? En te blijven leren? Dan wil jij waarschijnlijk werken met mensen die er net zo over denken. 

 

Functie eisen 

Werkgevers leggen steeds meer de nadruk op werkervaring, je moet toch érgens beginnen. Met deze academische bijbaan bieden wij jou de mogelijkheid om tijdens je studie al bij klanten van belang te zijn. 

 

Niet alleen ontwikkel je je eigen capaciteiten, ook raak je bekend met de culturen bij verschillende bedrijven. Daarnaast bieden we jou een prima marktconform salaris aan, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en voortreffelijke CV-building. 

 

Tevens zijn wij een jong en dynamisch kantoor dat de ontwikkelingen en de vraag vanuit de markt op de voet volgt. Uiteraard doen wij ook veel aan teambuilding en worden er de nodige vrijdagmiddagborrels georganiseerd. 

 

Arbeidsvoorwaarden 

Wij bieden: 

      - Uitstekende arbeidsvoorwaarden (o.a. mobiliteitsregeling) 

      - Een flexibel 0-uren contract met een uurloon van €11,- 

      - Leuke borrels, lunches en teamuitjes (mits corona dit toelaat) 

      - Een ondernemende en stimulerende cultuur met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 

 

Reageren 

Stuur jouw CV met onderbouwde motivatiebrief ter attentie van mevrouw S. Wirtz naar recruitment@risklane.com