Skip to main content

Gavias Slider Vacature Trainee Consultant (bijbaan)

Vacature Werkstudent

Gavias Blockbuider Vacature 2

WERKSTUDENT

 

Risk management is onze core business. Wij adviseren grote multinationals en startups over risk management, procesverbeteringen en security. Op basis van onze vooruitstrevende visie helpen onze consultants organisaties verder te groeien en excelleren. In een zelfsturend team werk jij voor diverse opdrachtgevers in Nederland, maar ook internationaal (Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Japan, Denemarken).

 

Je adviseert en voert audits uit bij innovatieve organisaties, van gerenommeerde organisaties zoals Fujitsu en Cushman & Wakefield of bij snel groeiende startups. Je adviseert vermogensbeheerders, taxateurs, Cloud Service Providers en software en app ontwikkelaars over risk management. Wat dit inhoudt gaan wij jou leren, zodat jij ook één van de beste risk professionals van Nederland wordt.

 

Functie omschrijving 

Vanaf het moment dat je start als academische parttimer, maak je deel uit van een team dat bestaat uit meerdere parttimers, fulltimers en een coach. Met je team word je ingezet bij verschillende klanten en draai je zo mee in verschillende projecten. Je zult zo snel mogelijk een beeld krijgen van alle services die wij als bedrijf bieden. 

 

Er wordt van je verwacht dat je gemiddeld 2 dagen per week beschikbaar bent (het liefst vijf dagen per week, echter als een goede student minder dagen beschikbaar is hoeft dat geen probleem te zijn). Je zult beginnen met het uitvoeren van assisterende werkzaamheden. Wij stimuleren snelle groei en je zal snel meer verantwoordelijkheid krijgen. Al snel voel je werkzaamheden uit van een junior consultant. 

 

Vanuit Risklane wordt ook een Young Professional Program georganiseerd. Dit programma bestaat uit het actief bijwonen van trainingen, presentaties en workshops. Ontwikkeling van jouw capaciteiten zoals projectmanagement, leiderschap en communicatie staan centraal. 

 

Heb jij de drang om het morgen weer beter te doen? En te blijven leren? Dan wil jij waarschijnlijk werken met mensen die er net zo over denken. 

 

Wat bieden wij? 

  • Een academische bijbaan met als mogelijkheid om tijdens je studie al bij klanten van belang te zijn.
  • Een ontwikkeling van jouw capaciteiten 
  • Een ondernemende en stimulerende cultuur met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarde (o.a. mobiliteitsregeling)
  • Een flexibel 0-uren contract met een uurloon van €11,-
  • Leuke borrels, lunches en teamuitjes (mits corona dit toelaat)

Interesse? Stuur jouw CV en motivatie t.a.v. K. van der Rijst naar recruitment@risklane.com.