Skip to main content
risklane

SASconsult heet per 1 september 2018 Risklane

Utrecht, 12 september 2018 – SASconsult heet per 1 september 2018 Risklane. SASconsult is sinds 2014 internationaal actief in Londen, Parijs en Frankfurt. Vanwege de toenemende internationale groei is besloten om de organisatie te herpositioneren. De naamswijziging maakt deel uit van deze herpositionering.

 

Risklane biedt diensten aan op het gebied van governance, risk en compliance. Risklane is marktleider in Nederland en de meest vooruitstrevende organisatie ten aanzien van ISAE 3402 implementatie en certificering. Risklane biedt naast ISAE 3402 onder andere diensten aan op het gebied van ISAE 3000, GDPR/AVG, ISO 27001/9001 en Solvency II.

 

Deze vooruitstrevende visie komt tot uitdrukking in de producten die Risklane levert. Zo wordt sinds 2017 gewerkt met een volledig geautomatiseerd controledossier: SOCassurance. Tevens biedt Risklane de applicatie ControlReports® voor de SME markt in Europa. ControlReports biedt de mogelijkheid om zelfstandig diverse governance, risk en compliance standaarden te implementeren binnen de organisatie. Daarnaast wordt er op dit moment een applicatie ontwikkelt die organisaties kan ondersteunen bij het compliant blijven met de laatste relevante wet- en regelgeving.

Koen van der Aa, manager bij Risklane over de herpositionering en visie van Risklane: “Wij zoeken voortdurend naar ontwikkelingen in de markt en spelen hier op in met onze innovatieve producten. Wij geloven in de kracht van eenvoud en vinden dat de implementatie van een standaard niet onnodig ingewikkeld gemaakt moet worden. Wij gaan daarom bij onze aanpak uit van de bestaande structuur en stemmen de nieuwe inrichting af op de best practice in de markt. Met onze producten bieden wij een oplossing die organisaties in staat stelt om een control framework efficiënt en effectief te implementeren en compliant te blijven”.

 

Risklane is gevestigd op het kantoor aan de Reactorweg 47 in Utrecht en te bereiken via het ongewijzigde telefoonnummer (+31) 30 – 2800 888 of per e-mail: info@risklane.com