Skip to main content
Soc 2

Reisorganisaties moeten ISAE 3000 | SOC 2-compliant zijn

De meeste bedrijven denken aan SaaS-bedrijven als ze denken aan ISAE 3000 | SOC 2-compliance. De meeste bedrijven in de reisbranche (SaaS of niet) hebben echter tot op zekere hoogte behoefte aan het verzamelen en opslaan van consumentengegevens. Dus als het bedrijf een database beheert - groot of klein – moeten de bedrijven de nieuwste en meest effectieve cyberbeveiligingsprotocollen implementeren.

 

ISAE 3000 | SOC 2-rapporten zijn van vitaal belang voor de reisindustrie in deze turbulente tijden. Reizen zelf vormt voor veel mensen een risico, aangezien de verspreiding van COVID-19 in tientallen landen wereldwijd een probleem blijft. Het laatste waar consumenten behoefte aan hebben, is nog iets om zich zorgen over te maken terwijl ze op reis zijn. Gelukkig kan ISAE 3000 | SOC 2-compliance de klanten geruststellen, wetende dat hun gegevens veilig zijn.

 

Ten slotte is het belangrijk om te onthouden dat de meeste reisorganisaties moeten samenwerken met federale agentschappen. Veel van deze instanties geven particuliere bedrijven de opdracht om beveiligingsprotocollen te implementeren om consumenten te beschermen tegen cyberaanvallen. Als u een reisorganisatie runt die moet voldoen aan de beveiligingsnormen die zijn vastgesteld door de federale overheid, zorgt een schoon ISAE 3000 | SOC 2-rapport ervoor dat u geen juridische protocollen overtreedt.

 

Dus of u nu een multinationale reisorganisatie of een kleine fysieke onderneming runt, u moet overwegen om ISAE 3000 | SOC 2-gecertificeerd te worden. Een schoon ISAE 3000 | SOC 2-rapport stelt uw klanten gerust en laat zien dat u van gegevensbeveiliging een topprioriteit maakt. Dit kan niet alleen uw branding verbeteren en uw omzet verhogen, maar het kan ook helpen om een ​​kostbaar en desastreus datalek op de weg te voorkomen.