Skip to main content
Student_Experience_ontvangt_ISAE_3402

Student Experience ontvangt ISAE 3402 rapportage

Student Experience Beheer B.V. is per januari 2017 in het bezit van een ISAE 3402 Type II rapportage. Hiermee toont Student Experience aan dat ze voldoen aan hoge kwaliteitseisen en dat het haar processen conform internationale normen op orde heeft.


Johan Verweij, CEO Student Experience: “Wij zijn zeer trots op het behalen van deze certificering. Door dit te behalen zijn de mogelijkheden om samen te werken met financiële instellingen en institutionele beleggers die onder toezicht staan van DNB of AFM uitgebreid. Het geeft ons de mogelijkheid om de groei van Student Experience verder te continueren.”

Koen van der Aa is senior consultant bij SASconsult, de consultancy firma die de audit heeft uitgevoerd: “Student Experience is een professionele organisatie die denkt in mogelijkheden en oplossingen creëert voor complexe knelpunten wat hen telkens doet uitkomen tot vernieuwende werkwijzen. Student Experience heeft in korte tijd haar interne procedures geüniformeerd en een solide risk management framework geïmplementeerd.”
 

Door het verkrijgen van de ISAE 3402 rapportage zorgt Student Experience ervoor dat klanten inzicht hebben in de wijze waarop processen en risico’s zijn beheerst. Deze ISAE 3402 Type II rapportage heeft betrekking op de beheer- en onderhoudsactiviteiten van Student Experience ten behoeve van haar opdrachtgevers. De rapportage betreft de processen die van invloed zijn op de jaarrekening van de gebruikersorganisaties. Er is opgenomen hoe risico's worden gesignaleerd en of maatregelen effectief zijn ingericht om risico's te beheersen.