Skip to main content
Colt

COLT DCS

Overzicht

Colt Datacenter

Colt Data Center Services (DCS) is een carrier-neutral datacenterprovider. Colt DCS ontwerpt, bouwt en exploiteert grootschalige datacenters. Colt DCS biedt dedicated datacenter- en datacenter-colocatiediensten, wereldwijd. Colt bedient meer dan 1.000 van 's werelds meest gegevenskritische industrieën voor de beveiliging van informatie in hun 24 carrier-neutrale datacenters in Europa en Azië. Colt DCS zet zich in om de laatste technologiën te omarmen, dit heeft Colt de koploper gemaakt in datacenterdiensten in Europa.

Uitdaging

Colt Data Center Services (DCS) werkte met Risklane samen om een ​​effectief risicobeheerkader te ontwerpen in overeenstemming met ISAE 3402, met als belangrijkste doel om een duidelijk begrip van het risicobeheersingskader door klanten, personeel en andere belanghebbenden te bevorderen. Het Colt-kader voor risicobeheer moet voor alle Europese datacentra kunnen evolueren en moest schaalbaar zijn, zodat het toegepast kan worden in alle datacenters van Colt wereldwijd.

Oplossing

Risklane_solution

Met best practices voor het ISAE 3402 | SOC 1-framework voor datacenters en de Risklane ControlReports-oplossing voor een effectieve implementatie van ISAE 3402, was Colt in staat om de uitdagingen op te lossen waarmee een organisatie met veel verschillende locaties in Europa wordt geconfronteerd. We hebben het volledige raamwerk ontworpen en gebouwd, interne procedures die overtollige controles hebben geëlimineerd, het control framework beheerd en een effectief programma geimplemteerd om de externe auditor van informatie te voorzien.

 

Ons risicobeheerteam werkte met verschillende bedrijfsdomeinen om controls te implementeren en maximaliseerde de waarde ervan door bestaande werkprocedures om te zetten in effectieve controls. Door het implementatieproces voor risicobeheer en interne controle te herstructureren, kon Colt DCS de efficiëntie en nauwkeurigheid vergroten en zinvolle gegevens verzamelen over de effectiviteit van het control framework.

Resultaten

Na het implementeren van zowel het control framework, in overeenstemming met COSO ERM, als de control matrix, heeft Risklane het interne risicobeheerteam van Colt Data Center Services verbetert met uitgebreide training, documentatie en procesbegeleiding, om ervoor te zorgen dat hun risicobeheer- en control framework blijft voldoen aan de verwachtingen van Colt en haar klanten. Door de productiviteit te verbeteren, overbodige controles te elimineren en de nauwkeurigheid te verbeteren, heeft Risklane ondersteund om de hoge kwaliteitsnormen te handhaven.

 

Ons team van experts op het gebied van risicobeheer bracht niet alleen een belangrijke verbetering in een zeer geavanceerd controlekader, maar hielp ook intern ondersteuningspersoneel van Colt om hun vaardigheden en competenties op het gebied van risk management te verbeteren.